A little rest for the wicked

 

Ladies and Gentlemen, veckans tråkigaste moment är här, ”vilodag” suck… haha, men det är också en allt så viktig del i våran återbyggnad av musklerna, för utan återhämtade och utvilade muskler, med vad ska du då lyfta dina vikter, telepatiska krafter? Sist jag kolla fanns det bara på film, unfortunately! Men man ska ändå göra sitt bästa för att se det positiva ur alla saker, de vill säga att det ger oss en lite tid att tänka tillbaka på vår aktivitet tidigare i veckan.

Morgonpromenader kl:0500 (30-40 min) är en mysig rutin att få in varje morgon! Vi vill uppmana alla med att göra detta, kanske inte precis det klockslaget, men iallafall en morgon prommis pronto när ni vaknar. Ta tag i er själva, partner, div. familjemedlem eller närmaste tillhygge och ut och rör på er tidigt på morgonen! Det gör så gott att få en frisk rivstart på dagen (speciellt nu när det är -15 grader på morgonkvisten) och det kickar igång hela systemet som vi kallar kroppen, så att den är ”startklar” för intag av frukost och kan behandla den med optimalt utförande och för att sedan ta tag om dagens utmaningar.

Vi gick in i gymmet och skulle ta det lite lugnt…yeah..right… glömde visst bort att vi båda är envisa vinnarskallar med ett sjukt starkt mindgame när det kommer till träning. så det blev ett ruskigt bra, intensivt och köttigt ryggpass. Svettigt,check! Trötta efter, check! Träningsvärk, check!!

Lyckades pricka in Chill-Sim, tror dock ej att dem marknadsför det så men det är vad det var. En stor nedsläckt simhall, multum av stora feta stearinljus runt om poolkanterna (nästan så man trodde att man hade råkat kliva in på någon annans privat-bokade romantiska upplevelse), och med klassisk musik i högtalarna. Personligen tycker jag att det var lite för crowded för att det skulle vara njutbart med simning. Jo men när du får köa i vattnet innan du kan göra en ”om-simning” som inte bara tar på krafterna något otroligt men att du riskerar att på en örfil eller spark i magen av de personer du passerar (ofrivilligt självklart). Men vi krigade på, överlevde utan rivsår eller blåmärken, det blev 40 st längder = 1 km. och sedan följt av en varm och skön bastu.

Värt att nämna, vi är inne på dag #12 av vårat kostprogram. Mår mycket bättre än jag någonsin har gjort, kan jag säga utan att ljuga. Det kämpigaste är dock alla dessa cravings som kroppen tycker att man ska ha, suget efter att ha den ”förbjudna frukten” ökar. Dock har jag en teori om att det kan mycket väl också bero på att vi också är inne på dag #12 av helt nikotinfria. Jag har snusat i över 11 år, men rent fysiskt var det lätt att släppa nikotinet, bara att ställa in sitt mindgame på att man inte behöver det, svårare är dock att ändra om vanan att ha något under läppen. Okej men enough about that. Tummen upp iallafall på den!

 

Tjingeling

//Kicko

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: