Förra veckans träning

I och med kostomställningen var målet med förra veckans träning inte att köra hårt, utan bara att få komma till gymmet, känna på vikterna, låta musklerna få anstränga sig lite grann och framförallt få lite rutin på motionen och att utsöndra endorfiner.

Vi är inte alltid jätteduktiga på lugn ”må bra”-träning, som jag vet att Kicko nämnde i ett tidigare inlägg. Vi gillar att köra slut på oss (vilket alla andra veckor är en bra egenskap) men denna vecka har vi nog ärligt talat kört lite för hårt för våra musklers bästa. Men men, huvudsaken är att det är kul. Dock är frekvensen lite mindre än en vanlig träningsvecka och mot slutet av veckan blev det lite mer rimliga pass också 🙂

Så här körde vi denna vecka;

Måndag (vit dag); 30 minuters morgonpromenad

Tisdag (grön dag): 30 min morgonpromenad, sedan ett ryggpass bestående av; rodd (cardio – uppvärmning), lätta marklyft, tung skivstångsrodd, latsdrag och variation på latsdrag i kabelmaskin.

Onsdag (grön dag): 30 minuter morgonpromenad, 1 km simning (relativt lugn, ”rehab” 😀 )

Torsdag (vit dag): 30 min morgonpromenad, vila

Fredag (grön dag): 30 min morgonpromenad, 9,5km promenad med vän (endast Hilda, ej Kicko) samt ett riktigt discopass på gymmet bestående av hantelpress (bröst), smal hantelpress (bröst, axlar, triceps), bicepscurl med hantlar, tricep-kickback med hantlar och ett superset med bicepcurl och tricep pushdown, båda i kabelmaskin som avslutade passet.

Lördag (grön dag): vila!

Söndag (grön dag): Benpass, bestående av 500m rodd (uppvärmning), några set ”finnen” (eller iaf försök till finnen hehe, sjukt tung övning), lätta knäböj i olika variationer för rörlighet, gristung benpress (smalt och brett avstånd mellan fötterna) och så lite vadpress som avslut.

 

Riktigt bra start på träningsåret och vi ser redan fram emot nästa pass!

Kram // Hilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: