Ge din kropp en röst!

Hej på er! Goda nyheter!

Jag har äntligen fått hem min Vital Scan. Varför är det här en god nyhet då?

Jo, hälsa är ju väldigt objektivt och vi är väldigt bra på att anpassa oss till förändringar i vår hälsa. Det tar inte lång tid tills vi är vana med att huvudvärken försvunnit/kommit eller att vi är trötta på morgonen. Det går väldigt snabbt att acceptera ett nytt normalläge för en människa. Detta kan göra att man inte blir medveten över effekterna som man får av olika förändringar som man gör. Det kan vara kost, träning, näringstillskott eller meditation. Är man då inte medveten om vad som händer i ens kropp och de positiva effekterna, så kommer vi ge upp/avsluta och istället testa något annat. Det finns flera sätt att lösa detta på, bland annat genom att regelbundet göra hälsocheckar och verkligen kolla av hur man mår – och detta kan man även göra hemma där man utvärderar sin sömn, sitt välmående, om man har några krämpor (huvudvärk, hudproblem, magont, trötthet etc) och sedan jämföra resultat efter någon månad av att man testat något nytt. Men för att förstärka mätbarheten ytterligare så kan man göra högteknologiska mätningar för att verkligen SE hur kroppen mår på insidan och hur detta förändras med tiden. Vital Scan är ett sådant verktyg som ger oss möjligheten att mäta vitalindex och därmed se hur vi mår på insidan.

Fantastiskt!

Så från och med idag tills den sista april kommer jag att kostnadsfritt hålla i hälsokonsultationer som inkluderar vital-index mätning, kartläggning av din hälsosituation samt rådgivning – vad kan du göra för att bli bättre. Är det så att du skulle bestämma dig för att köpa någon av mina tjänster/produkter baserat på informationen vi får fram – så får du gratis uppföljning och en ytterligare vital-index mätning efter tre månader för att verkligen SE resultaten.

För att boka din kostnadsfria hälsokonsultation med vitalindex-mätning, maila hilda@teamwellness.life eller skriv i chatten!

 

12630971_10207732416375969_1149830553_o

En måltid som med största säkerhet höjer vitalindexen! Haha.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: