Erfarenheter från 1 år med Team Wellness

”Jag har kunnat sluta med mina blodtrycksmediciner efter 2 månader av programmet. Jag har energi och lust att röra på mig mer och känner mig pigg hela dagarna! Jag har även gått ned 12 kilo och mått väldigt bra under tiden”

”Jag blev av med min migrän på några dagar”

”Jag känner stor skillnad i min energi från innan. Man har ju liksom mer ro i kroppen också för att hantera stressen. Jag har gått ned 15 kilo, sover mycket bättre, har haft migrän en gång på 8 månader istället för 2ggr/månad, jag blir inte längre sjuk bara för att resten av familjen blir det. Jag kan äntligen köpa kläder i normala storlekar igen och jag bara längtar efter att uppdatera min sommargarderob! Första sommaren med shorts sen 5 år tillbaka. Jag har också fått ett helt nytt tankesätt, mina fötter är inte längre svullna och jag är verkligen mycket piggare”

”Jag har fått mycket bättre kontroll på mina ätbeteenden. Nuförtiden är jag medveten och märker om jag håller på och trillar dit och har fått verktyg för att hantera det. Jag känner på mig att jag aldrig mer kommer behöva gå ned i vikt igen!”

”Jag har ökat i både styrka och kondition, plus att jag sover rejält mycket bättre. Stor skillnad”

”Det är så himla skönt att vakna utvilad, och att kunna träna utan att bli sjuk direkt”

”Jag har diabetes och det var fantastiskt att se hur mitt blodsocker stabiliserades och blev bättre redan under första veckan och som en bonus gick jag ned 8kg under programmet”

”Jag gick ned 10kg utan hunger och sötsug, plus att jag minskade 15 cm i midjemåttet, kom igång med träningen och fick ett helt annat självförtroende och självsäkerhet. Mina magproblem försvann, jag började sova rejält mycket bättre och kunde sluta med huvudvärkstabletter”

”Jag lyckades gå ned de sista 5 kilona efter en 35-kilos viktnedgång. Jag har även lyckats hålla vikten, hittat en bra balans i vardagen och kunnat sluta med 3 av 4 värkmediciner”

”Jag gick från att ha värk, vara trött, plufsig och omotiverad till att kunna vara utan medicin – första gången på 10 år – och ha hittat en bra balans i mitt liv, gått ned 5kg men framförallt fått mer energi till att röra på mig och ha kul!”

Och så vidare.

Några erfarenheter från min klienter. Team Wellness hjälpte 1300 klienter under sitt första år som verksamt. Jag vet inte exakt hur många jag hjälpt – men siffran börjar närma sig 100 st med tydliga och mätbara resultat. Häftigt! 

Ni kanske hajar varför jag älskar mitt jobb? 

Vill du ha en gratis hälsokonsultation? Maila mig på hilda@teamwellness.life 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: