OM HILDA OCH KICKO

Hilda Djupenström, 21, och Joachim Genberg, 25, är ett par bosatt i Stockholm. De tränar, lagar mat, spelar dator och numera – bloggar tillsammans. Dessutom är de båda aktiva i Team Wellness som hälsocoacher.

12557647_10207654394785478_1182305469_oHilda kommer ursprungligen från Dalarna men tillbringade sex år av sitt liv i Finland, något som förändrade hennes syn på livet och öppnade hennes ögon för nya möjligheter. 2013 flyttade hon till Stockholm, där hon på distans avlade sin Studentexamen med fokus på Hälsa, Psykologi och olika språk.

Under gymnasietiden hittade även Hilda sitt stora träningsintresse, då hon bestämde sig för att göra sig av med övervikten hon haft sedan barnsben. Sedan dess har hon testat alla träningsformer som finns (typ),  en hel hög med olika kostprogram, oräkneliga burkar kosttillskott och läst allt det som finns att läsa om träning och näringslära (basicly).

Direkt vid flytten till Sverige fick Hilda möjligheten att utbilda sig till Hälsocoach (och att träffa den fantastiska killen hon delar denna blogg och sin säng med) och har sedan våren 2014 jobbat med att coacha klienter mot sina mål. I november 2014 valde hon att satsa fullt ut på att vara en del av Team Wellness efter att ha jobbat med klienter på sidan av sitt andra jobb som träningsinstruktör.

Kort därefter blev hon antagen till Karolinska institutet och började studera fysioterapi för att komplettera kunskaperna. Ett roligt halvår gick innan studieavbrottet kom och Hilda bestämde sig för att starta sin egen firma. Sedan dess har hon jobbat heltid med coaching, föreläsningar, att utveckla sin egen firma och med Team Wellness. Hon utbildar även nya coacher och fungerar som mentor för nykomlingar till Team Wellness. Hon har speciellt inriktat sig på viktpsykologi, träning och hållbara kostförändringar.

12562808_10156447406095574_1053465594_o.jpg

Joachim är uppvuxen på Lidingö i Stockholm.       Han har under sina tidigare år främst ägnat sig åt parkour, thaiboxning och de flesta andra lagsporter, tävlat i badminton och levlat som fan på WoW.

Uppväxten innefattade en hel del timmar på Delta Gym med en bodybuilder till far, så träningen har alltid funnits med på ett hörn i hela Joachim (eller ska vi säga Kickos?) liv.

Förutom att träna och levla så jobbar Joachim som golvläggare sedan 2010. Intresset för träning och kost nytändes när han träffade Hilda en mörk höst 2013 och kort därefter utbildade även han sig till Hälsocoach. Han har fungerat som en fantastisk allt i allo och idésprutare hos Team Wellness och kommer under 2016 att satsa mer på sin karriär inom Hälsa och Träning.

 

 

Har du frågor och vill komma i kontakt med oss? Dra iväg ett mail till någon av oss så svarar vi så fort vi kan! Ha en fantastisk dag!!!

Hilda@teamwellness.life

Joachim@teamwellness.life

 

 

 

 

Annonser

2 thoughts on “OM HILDA OCH KICKO

  1. Josef Boberg skriver:

    Fortsatt all Lycka till med Era värv !

    Gilla

  2. Kul att få se er här 🙂 följer er med spänning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: